Συμμετοχή στην 9η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα – Logistics 2023»

  • by Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών
  • Σεπ 25, 2023
  • 0
  • Category:

Tο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου και το Εμπορικό Τμήμα της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα συμμετέχουν με πληροφοριακό περίπτερο (Hall 2 – Stand 31) στην 9η διεθνή έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» – «CARGO TRUCK & VAN EXPO» στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023, στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Σκοπός της παρουσίας του εμπορικού τμήματος της Πρεσβείας της Κύπρου στην εξειδικευμένη έκθεση είναι η γνωριμία Κυπριακών και Ελλαδικών επιχειρήσεων του κλάδου, καθώς και η ενημέρωση ενδιαφερομένων  που έχουν αναπτύξει ή αναπτύσσουν εμπορικές συναλλαγές με την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα γνωρίσουν καλύτερα τις κυπριακές επιχειρήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας, μεταφορών, υπηρεσιών freight forwarding & logistics, material handling και της οργάνωσης αποθήκης.

Η περαιτέρω συνεργασία επιχειρήσεων του κλάδου, joint ventures, αντιπροσωπεύσεις και γενικά η προώθηση συνεργασιών μεταξύ Κυπρίων και Ελλαδιτών επιχειρηματιών θα προωθήσει περαιτέρω τις ήδη πολύ καλές εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών.