Η Κύπρος στη Detrop – Oenos 2023, 18-20/2/2023

  • by Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών
  • Φεβ 13, 2023
  • 0
  • Category:

Η φετινή έκθεση DETROP – OENOS, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2023.

Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 19:00
Δευτέρα 10:00 – 18:00

Η Κύπρος στη φετινή DETROP λαμβάνει μέρος με κρατική συμμετοχή.

Το Κυπριακό περίπτερο (περίπτερο 15 – Stand 8) θα παρέχει πληροφορίες για τα ποιοτικά προϊόντα του βιομηχανικού και γεωργικού κλάδου, καθώς και του τομέα των υπηρεσιών και των επενδύσεων στην Κύπρο.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες της Κύπρου ως χώρας παραγωγής και εξαγωγής ποιοτικών καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Λίγα λόγια για την Detrop

Οι εκθέσεις Detrop και Oenos αποτελούν δύο αξιόπιστα brand names με διαχρονική πορεία στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε εγχώριους και ξένους παραγωγούς να αναδείξουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στη διεθνή αγορά και να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα εμπορικών επαφών.

Το εκθεσιακό γεγονός εμπλουτίζεται από πλήθος ενημερωτικών και γευστικών εκδηλώσεων με ποικίλα γαστρονομικά γεγονότα από κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, προβάλλοντας την πλούσια μεσογειακή διατροφή αλλά και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.detrop-expo.gr/