Η Κύπρος στην έκθεση “KAVALA EXPO 2022”

  • by Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών
  • Οκτ 09, 2022
  • 0
  • Category:

Το Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών παρευρέθηκε στα εγκαίνια της περιφερειακής έκθεσης “KAVALA EXPO 2022” παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου, Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Γιάννη Μασούτη, Γενικό Διευθυντή της ΚΕΕΕ κ. Βασίλη Αποστολόπουλου. Η Κύπρος για περισσότερα από 20 χρόνια δίνει το παρόν στην έκθεση υποστηρίζοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και ενδυναμώνοντας τις διμερείς εμπορικές και οικονομικές σχέσεις της Κύπρου με την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκο Δέμπα και τους συνεργάτες του για την πρόσκληση και φιλοξενία.

Στόχος της συμμετοχής του Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου Αθηνών στην έκθεση είναι  η προβολή της Κύπρου στους τομείς του Εμπορίου, των Υπηρεσιών, του Τουρισμού και των Επενδύσεων, καθώς και η επικοινωνία των επιχειρηματιών της βορειοανατολικής Ελλάδας με επιχειρηματίες της Κύπρου. Επίσης, σκοπός του πληροφοριακού περιπτέρου του Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου είναι η ενημέρωση του Έλληνα και του Βαλκάνιου επιχειρηματία για τις δυνατότητες της Κύπρου σαν χώρα παραγωγής και εξαγωγής ποιοτικών καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών.