Η Κύπρος στο HALL 16 στην 86η ΔΕΘ, 10-18.9.2022

  • by Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών
  • Σεπ 05, 2022
  • 0
  • Category:

Η 86η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.


Η Κύπρος στη φετινή 86η Δ.Ε.Θ. λαμβάνει μέρος με κρατική συμμετοχή για 61η συνεχή χρονιά.

Το Κυπριακό περίπτερο (Hall 16 – Stand 26) θα παρέχει πληροφορίες για επιχειρήσεις του βιομηχανικού και γεωργικού κλάδου, καθώς και του τομέα των υπηρεσιών και των επενδύσεων στην Κύπρο.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες της Κύπρου ως χώρας παραγωγής και εξαγωγής ποιοτικών καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, στο περίπτερο θα δίνονται τουριστικές πληροφορίες για ενδιαφερομένους που θέλουν να επισκεφθούν την Κύπρο.

Λίγα λόγια για την 86η ΔΕΘ

Με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ, έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στη ζωή του τόπου υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.

Επιπλέον, εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας προσκαλώντας να συμμετάσχουν επιμελητήρια, επιχειρήσεις, αλλά και πρακτικές που αναδεικνύουν το εύρος και τις εφαρμογές της στην ελληνική αγορά.