Συμμετοχή στην 8η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα – Logistics 2021»

  • by Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών
  • Σεπ 27, 2021
  • 0
  • Category:

Tο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου και το Εμπορικό Τμήμα της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα συμμετέχουν με πληροφοριακό περίπτερο (Hall 3 – Stand A19) στην 8η διεθνή έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» – «CARGO TRUCK & VAN EXPO» στις 2-3-4 Οκτωβρίου 2021, στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Σκοπός της παρουσίας του εμπορικού τμήματος της Πρεσβείας της Κύπρου στην εξειδικευμένη έκθεση είναι η γνωριμία Κυπριακών και Ελλαδικών επιχειρήσεων του κλάδου, καθώς και η ενημέρωση ενδιαφερομένων  που έχουν αναπτύξει ή αναπτύσσουν εμπορικές συναλλαγές με την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα γνωρίσουν καλύτερα τις κυπριακές επιχειρήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας, μεταφορών, υπηρεσιών freight forwarding & logistics, material handling και της οργάνωσης αποθήκης.

Η περαιτέρω συνεργασία επιχειρήσεων του κλάδου, joint ventures, αντιπροσωπεύσεις και γενικά η προώθηση συνεργασιών μεταξύ Κυπρίων και Ελλαδιτών επιχειρηματιών θα προωθήσει περαιτέρω τις ήδη πολύ καλές εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών.

Να σημειώσουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση επιλεγμένων shots από τους χώρους της έκθεσης, από τις εκδηλώσεις και τα συνέδρια, βάσει συγκεκριμένου ημερήσιου προγράμματος προβολής μέσω διαδικτύου, και ειδικής πλατφόρμας προβολής ανάλογων event, που θα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία να την παρακολουθήσει εξ αποστάσεως από Ελλάδα, Κύπρο ή εξωτερικό.