Η Κύπρος στο HALL 16 στην 85η ΔΕΘ, 11-19.9.2021

  • by Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών
  • Σεπ 07, 2021
  • 0
  • Category:

Η 85η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Η Κύπρος στη φετινή 85η Δ.Ε.Θ. λαμβάνει μέρος με κρατική συμμετοχή για 60η συνεχή χρονιά.

Το Κυπριακό περίπτερο (Hall 16 Stand 8) θα παρέχει πληροφορίες για επιχειρήσεις του βιομηχανικού και γεωργικού κλάδου, καθώς και του τομέα των υπηρεσιών και των επενδύσεων στην Κύπρο.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες της Κύπρου ως χώρας παραγωγής και εξαγωγής ποιοτικών καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, στο περίπτερο θα δίνονται τουριστικές πληροφορίες για ενδιαφερομένους που θέλουν να επισκεφθούν την Κύπρο.

Η φετινή ΔΕΘ θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021 και θα θέσει τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.