Συμμετοχή στην 7η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα – Logistics 2019»

  • by Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών
  • Νοέ 16, 2019
  • 0
  • Category:

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου και το Εμπορικό Τμήμα της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα συμμετείχαν με πληροφοριακό περίπτερο στην 7η Έκθεση  «Εφοδιαστική Αλυσίδα – Logistics 2019» , η οποία πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του “METROPOLITAN EXPO”, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Αθήνα από τις 9 – 11 Νοεμβρίου 2019.

Η 7η διοργάνωση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo» σημείωσέ ρεκόρ με 18.000 επισκέπτες και 250 εκθέτες.

Σκοπός της παρουσίας του εμπορικού τμήματος της Πρεσβείας της Κύπρου στην εξειδικευμένη έκθεση είναι η γνωριμία Κυπριακών και Ελλαδικών επιχειρήσεων του κλάδου, καθώς και η ενημέρωση ενδιαφερομένων  που έχουν αναπτύξει ή αναπτύσσουν εμπορικές συναλλαγές με την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες γνώρισαν καλύτερα τις κυπριακές επιχειρήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας, μεταφορών, υπηρεσιών freight forwarding & logistics, material handling και της οργάνωσης αποθήκης.

Η περαιτέρω συνεργασία επιχειρήσεων του κλάδου, joint ventures, αντιπροσωπεύσεις και γενικά η προώθηση συνεργασιών μεταξύ Κυπρίων και Ελλαδιτών επιχειρηματιών θα προωθήσει περαιτέρω τις ήδη πολύ καλές εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών.