Η Κύπρος στην έκθεση “KAVALA EXPO 2019”

  • by Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών
  • Σεπ 29, 2019
  • 0
  • Category:

Το Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών, λαμβάνει μέρος για δέκατη έβδομη συνεχή φορά στην 27η  Διεθνή Έκθεση Καβάλας “KAVALA EXPO 2019”, η οποία  θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 27- 30 Σεπτεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο “Απόστολος Μαρδύρης”.

Η Έκθεση KAVALAEXPO διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καβάλας με στόχο την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Η έκθεση αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη επιχειρηματικής προώθησης και προβολής. Ήδη στα χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 2000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της. Φέτος σε 4.029 τ.μ εκθεσιακής επιφάνειας  θα συμμετάσχουν 200 εκθέτες και εκτιμάται ότι οι επισκέπτες θα φτάσουν τους 18.500.

Στόχος της συμμετοχής του Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου Αθηνών στην έκθεση είναι  η προβολή της Κύπρου στους τομείς του Εμπορίου, των Υπηρεσιών, του Τουρισμού και των Επενδύσεων, καθώς και η επικοινωνία των επιχειρηματιών της βορειοανατολικής Ελλάδας με επιχειρηματίες της Κύπρου. Επίσης, σκοπός του πληροφοριακού περιπτέρου του Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου είναι η ενημέρωση του Έλληνα και του Βαλκάνιου επιχειρηματία για τις δυνατότητες της Κύπρου σαν χώρα παραγωγής και εξαγωγής ποιοτικών καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών.