Συμμετοχή στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα – Logistics 2017»

  • Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνώνby Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο Αθηνών
  • Οκτ 16, 2017
  • 0
  • Category:

Αθήνα, 4 – 6 Νοεμβρίου 2017

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου και το Εμπορικό Τμήμα της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα θα συμμετέχουν με πληροφοριακό περίπτερο στην 6η Έκθεση  «Εφοδιαστική Αλυσίδα – Logistics 2017» , η οποία θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του “METROPOLITAN EXPO”, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Αθήνα από τι; 4 – 6 Νοεμβρίου 2017.

Σκοπός της παρουσίας του εμπορικού τμήματος της Πρεσβείας της Κύπρου στην εξειδικευμένη έκθεση είναι η γνωριμία Κυπριακών και Ελλαδικών επιχειρήσεων του κλάδου, καθώς και η ενημέρωση ενδιαφερομένων  που έχουν αναπτύξει ή αναπτύσσουν εμπορικές συναλλαγές με την Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα γνωρίσουν καλύτερα τις κυπριακές επιχειρήσεις εφοδιαστικής αλυσίδας, μεταφορών, υπηρεσιών freight forwarding & logistics, material handling και της οργάνωσης αποθήκης.

Η περαιτέρω συνεργασία επιχειρήσεων του κλάδου, joint ventures, αντιπροσωπεύσεις και γενικά η προώθηση συνεργασιών μεταξύ Κυπρίων και Ελλαδιτών επιχειρηματιών θα προωθήσει περαιτέρω τις ήδη πολύ καλές εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών.